Kako koristiti Flert
Nazad
Uputstvo za korišćenje sajta Flert 24sata
Kako se počinje sa korišćenjem sajta Flert 24sata?
Nakon uspešnog registrovanja, preporučljivo je da na profil postavite jednu ili više slika. Korisnici sa slikama imaju bolje šanse za uspešan flert, a njihovi profili se češće i prikazuju. Ako napunite svoj profil slikama, bićete privlačniji za druge korisnike. Kada okončate ova dva koraka, spremni ste za flert!
Kako se flertuje?
Da biste počeli, pritisnite dugme Flert, podesite svoj filter za pretraživanje (zemlja i pol koji vas interesuju i raspon godina korisnika za koji želite prikazivanje profila) i pritisnite dugme Traži. Možete birati između opcija Svi i Moja zemlja. Ako vam se neki profil dopada, pritisnite Flert, ili pošaljite neku od unapred ponuđenih kratkih poruka (Vruća, Sexy, Lepa,..). Ako vam se profil ne dopada, pritisnite Preskoči, i prikazaće vam se naredni profil.
Šta znače tasteri Flert, Preskoči i Označi me?
Ako Vam se osoba dopada, pritisnite Flert. Osoba će biti informisana da vam se dopada. Taster Preskoči se koristi ako vam osoba nije baš previše privlačna. Osoba o tome neće biti obaveštena. Označi me su unapred ponuđene kratke poruke, koje Vam omogućavaju još brže stupanje u kontakt. Ako pritisnete neku od njih, to automatski znači da vam se osoba sviđa, tako da ne morate ponovo da pritisnete Flert. Ove unapred ponuđene poruke odlične su da se razbije led.
Kako se primaju i šalju poruke?
Poruku ćete primiti ako vam osoba pošalje neku od ponuđenih kratkih poruka (Označi me), Ili ako vam pošalje poruku koji je sama napisala. Poruke se memorišu u folderu Poruke. Nove poruke koje primite pokazuju se u vidu broja na tabu Poruke. U folderu Poruke nova poruka je označena crvenim kvadratom (NEW). Svoju poruku možete pročitati ako pritisnete taster Ćaskanje. Time se otvara prozor za četovanje, gde svoju poruku možete da pročitate i /ili da odgovorite na nju. Ukucajte tekst svoje poruke, ili svoj odgovor, i pritisnite dugme Enter na svojoj tastaturi.
Kako poslati poruku novom korisniku?
Ovo možete da uradite tako što ćete otvoriti profil te osobe, gde ćete videti tastere Flert i Ćaskanje. Pritisnite Ćaskanje, i otvoriće vam se prozor za četovanje, koji vam omogućava da ukucate i pošaljete svoj tekst.
Kako da otvorite, odnosno pogledate profil drugog korisnika?
Profil korisnika možete da pogledate tako što ćete prosto kliknuti na sliku profila koji biste želeli da vidite.
Šta mogu da vidim i da uradim na profilu drugog korisnika?
Svaki korisnik na svom profilu ima postavljenu jednu ili više slika. Tu su i podaci o njegovim /njenim interesovanjima (ukoliko ih je upisao), godinama, gradu i zemlji u kojoj živi. Možete da mu pošaljete poruku, da flertujete, ili da ga prijavite – odnosno da prijavite zloupotrebu sajta. Svaki put kada posetite profil nekog korisnika, on će o tome biti informisan u svom folderu Pregledi .
Zbog čega bi trealo da prijavim nekog korisnika, odnosno da prijavim zloupotrebu sajta?
Ako je korisnik vulgaran, vređa, koristi govor mržnje, ružno se ponaša, ili koristi tuđu fotografiju, možete da ga prijavite. To ćete učiniti pritiskom na taster Prijavi zloupotrebu. Odaberite razlog za svoju prijavu, dodajte svoj komentar ako želite, i pritisnite taster Pošalji prijavu. Zloupotrebu sajta možete da prijavite i iz prozora Ćaskanje.
Zašto bi trebalo da blokiram određenog korisnika?
U prozoru Ćaskanje naći ćete dugme Blokiraj. Upotrebite ovu opciju ako više ne želite da primate poruke od određenog korisnika. On neće biti obavešten o tome. Deblokiranje nije moguće.
Kategorija Traži i kako da je koristite
U ovoj kategoriji ćete naći sve profile koji su registrovani na sajtu Flert24sata. Da biste pretražili željene profile, morate da podesite svoj filter pretraživanja (sličan postupak kao u kategoriji Flert). Onlajn korisnici biće prikazani na vrhu. U ovoj kategoriji možete da pretražujete profile, da flertujete ili četujete – šaljete poruke. Ovo možete da uradite tako što ćete kliknuti na sliku profila.
Šta je Ćaskanje i kako da ga koristim?
Ćaskanje je oblik komunikacije među korisnicima. Ako želite da komunicirate s nekim korisnikom, pritisnite dugme Ćaskanje i prozor za četovanje će se otvoriti. Unesite tekst u donji prozor, a zatim pritisnite Enter. Kada bude poslata, poruka će se pojaviti u gornjem prozoru. Dodati profili prikazani su u levom boksu. Od jednog do drugog korisnika se krećete tako što mišem kliknete na korisnikovu sliku. Ukoliko je neko na internetu, pojaviće se zelena, a ako nije, crvena tačka. Kada primite poruku, pojaviće se plavi trepćući oblak (MSG). Ovaj oblak se pojavljuje samo ako vam poruku šalje profil koji nije izabran. U svoj prozor za četovanje možete da ubacite neograničeni broj profila.
Mogu li da pošaljem poruku ako osoba nije na mreži
Naravno da možete.
Hteo bih da uklonim određeni profil iz mog prozora Ćaskanje. Da li je to moguće?
Da. Postavite kursor na profil korisnika koga želite da obrišete (levi boks na prozoru za četovanje).
Kakvi su to folderi Podudaranje, Pregledi, Sviđam se i Sviđa mi se?
U tim folderima ćete naći vlasnike profila koji su videli vaš profil (Pregledi), one kojima se sviđate (Sviđam se), one koji se vama sviđaju (Sviđa mi se), kao i one kojima se sviđate i koji se vama sviđaju (Podudaranje).
Šta je Podudaranje?
U folderu Podudaranje naći ćete osobe koje vam odgovaraju. To znači da se jedno drugome sviđate. I vi i druga osoba pritisnuli ste Flert.
Šta označava kategorija Online profili?
U ovoj kategoriji su prikazani profili nekoliko osoba koje su trenutno na mreži.
Šta označava kategorija Vrući profili?
Ovde su prikazani profili nekoliko najpoželjnijih osoba
Voleo bih da izmenim detalje svog profila. Da li je to moguće?
Možete to da uradite kad god želite. Stavite kursor na vaš profil (gornji desni ugao) i kliknite na Podešavanja. Možete da promenite sve detalje osim pola, starosti i države. Kada unesete izmene, pritisnite dugme Sačuvaj.
Hteo bih da obrišem, promenim ili postavim više fotografija na internetu. Da li je to moguće?
Idite na Podešavanja/Moja slika. Ako ste postavili samo jednu fotografiju, nećete moći da je obrišete zbog našeg propisa o najmanje jednoj fotografiji. Ipak postoji način da je obrišete. Postavite još jednu fotografiju na svoj profil i onda ćete moći da obrišete staru. Ako želite da postavite više fotografija na svoj profil, samo pritisnite dugme Browse, izaberite željenu fotografiju na vašem računaru, a zatim pritisnite dugme Postavi sliku. Ponavljajte isti postupak sa svakom fotografijom.
Hteo bih da promenim lozinku. Da li je to moguće?
Idite na Podešavanja/Nalog/Promena lozinke. Unesite staru lozinku, a zatim novu i pritisnite dugme Sačuvaj.
Ne želim da primam mejl upozorenja. Mogu li da ih otkažem?
Možete. Idite na Podešavanja/O sebi/Blokiraj mejl upozorenja/Sačuvaj.
Želim da obrišem svoj profil. Gde i na koji način to da izvedem?
Idite na Podešavanja/Nalog/Brisanje naloga. Unesite lozinku, napišite zašto ga brišete i pritisnite dugme Obriši nalog.
Imate li još pitanja?
Pišite nam na flert@flert24sata.rs
Nazad